Derfor skal du poste indlæg tirsdag, fredag og søndag

Screen Shot 2018-09-26 at 16.02.45.png

Hvis du gerne vil have flest mulige til at se dine indlæg på LinkedIn, er disse tre tidspunkter er de bedste at bruge, når du skal poste indlæg:

Tirsdag formiddag:

Hvor mandag er en supertravl dag for de fleste, bruger mange gerne tid på at tjekke deres LinkedIn newsfeed tirsdag omkring frokosttid. Så hvis mange skal se dit indlæg, så upload det tirsdag formiddag, så det ligger øverst i feedet ved frokosttid. 

Fredag over frokost:

Mange har reelt en 4,5 dags arbejdsuge, fordi fredag eftermiddag sjældent er den mest travle. Nogle går tidligt, rydder op på skrivebordet eller laver overspringshandlinger, indtil de samles med kollegerne kl. 15 til en hurtig fredagsøl. Så fredag mellem kl. 13-15 er også et godt tidspunkt til at poste et indlæg på LinkedIn, hvad enten dine følgere stadig sidder på kontorstolen, har knappet en grøn op eller er på vej hjem i toget.

Søndag aften:

En ny arbejdsuge truer, og mange er i gang med at tænke på, hvad den skal indeholde. Måske sidder de sammen med familien i sofaen med hver deres skærm, og her er der ekstra mange, som også lige surfer fordi LinkedIn. Det skal du selvfølgelig udnytte.

Bonusinfo:

Hvis der er en stor fodbold- eller håndboldkamp eller det meste af familien er samlet for at se Vild med dans, kan det sagtens hænde, at mor og far søger lidt adspredelse på LinkedIn undervejs i udsendelsen. De små pauser giver jo også tid til, at du selv kan poste et indlæg. Læserne er der jo :-)

Vil du vide mere om, hvordan du sælger og markedsfører dig selv og din virksomhed på Facebook eller LinkedIn, så book et inspirationsmøde