Kommunikation

Hemmeligheden bag kunde testimonials

Hemmeligheden bag kunde testimonials

Jeg har en kammerat, som for nogle år siden var ansat til at sælge en it-løsning, der egentlig kunne bruges til lidt af hvert. Men da han fik hul igennem til en af de velkendte tyske bilproducenter – jeg tror det var BMW - var vejen banet for, at han også kunne sælge til de andre store navne såsom Audi, Mercedes og Opel. 

Så nu var virksomhedens it-løsning blevet til en særlig it-løsning til bilindustrien, og det var blevet nemt at sparke døren ind til andre bilproducenter og deres underleverandører. Det øgede selvsagt virksomhedens omsætning betragteligt.

Sådan konverterer btb virksomheder leads fra Google Ads til kunder

Sådan konverterer btb virksomheder leads fra Google Ads til kunder

Her i PressOffice bruger vi også Google Ads – som indtil for nyligt hed Google Adwords - til at få kontakt med nye btb-kunder.

Men vi har også lært, at Google Ads kun er gode til at indfange kundeemner og få dem ind på vores hjemmeside. Du har sikkert samme erfaring.

Hvis de besøgende også skal blive til betalende kunder, skal der også være noget på hjemmesiden, som appellerer til dem. Noget som gør, at de besøgende vil bruge os – eller jer – som leverandør.