Er du lidt træt af, at for få kundeemner og kandidater kender din virksomhed?

Eller at dine mailkampagner, hjemmeside og annoncering ikke skaber nok leads eller mersalg?

Dit content skal trigge kundeemner til at aflevere kontaktinfo, booke møder eller klikke på købsknappen.

Derfor skal dit content tage udgangspunkt i de emner, som din målgruppe er meget interesseret i.

Og du skal bruger overskrifter, billeder og video, som gør læseren nysgerrig efter at vide mere.

Det er nemlig kun de nysgerrige, der bliver på din side og klikker på de knapper, du vil have dem til at klikke på. 


Som udgangspunkt skal du ikke bruge så meget krudt på at fortælle, hvor dygtig din virksomhed er.

I stedet skal du hellere vise kundecases og fx give gode fifs.

Hvis du er ERP-forhandler kan du fortælle, hvordan en økonomichef nemmere kan udarbejde økonomirapporter, der begejstrer direktion og bestyrelse.

Eller hvordan økonomichefen kan gøre sit arbejde hurtigere. Eller lettere indsamle tal til tiden fra resten af organisationen.

Start altid på din målgruppes banehalvdel og tal til deres drømme, behov og daglige udfordringer. Anvis mulige løsninger og mest af alt: Vis med cases, hvilken værdi din indsats har skabt for andre.

Aviser.jpg

I forhold til medieomtale skal du udvælge relevante medier. Undersøge, hvilke typer historier, de bringer. Og finde/udvikle tilsvarende historier for din virksomhed.

Du skal skrive nogle gode og enkle pressemeddelelser og ringe til relevante journalister på det rette tidspunkt. Og lave en målsætning og plan for det hele.

Så skal din virksomhed nok komme i medierne og blive synlig over for mange flere beslutningstagere og meningsdannere.

PressOffice har for nyligt sørget for, at en rådgivningsvirksomhed på baggrund af deres employer branding undersøgelse fik tre siders artikler i Børsen og artikler i Computerworld og fem andre fagblade.

Medieomtalen giver en blåstempling og giver rådgivningsvirksomheden en stærkere forretning over for slutkunderne, der primært er store virksomheder i Danmark.

Hvis du vil vide, hvad vi gjorde for at komme i Børsen og andre medier, så book et inspirationsmøde med Mikkel Buhelt.

På mødet kan du også få at vide, hvad du skal gøre for at komme i medierne.

Eller hvordan du kan udvikle content, der fanger din målgruppes interesse.

DET SIGER KUNDERne

 
Jesper%20Dansholm%20til%20pressoffice%20web 2.jpg
 

"PressOffice forstår vores forretning, er nemme at samarbejde med og har fra første færd skabt masser af omtale af Universum i dagblade og fagmedier. Den massive medieomtale er med til at blåstemple Universums arbejde og gøre det lettere at få taletid hos toneangivende virksomheder."

Jesper Dansholm

Direktør Universum Danmark

 
Maria_Edlefsen.jpg
 

"PressOffice er proaktive og hurtige til at levere. Deres rådgivning tager afsæt i min virksomheds strategi. Jeg sætter stor pris på deres rådgivning og leverancer."

Maria Edlefsen

Marketing Manager Basware Danmark

 
Mads%20CC.JPG
 

"PressOffice har hjulpet os med nyhedsbreve, web content, kundecases og skabt store artikler i Børsen, Jyllands-Posten, it-medier og lokale medier. Det styrker vores forretning."

Mads K. Mathiasen

Adm. direktør ComputerCamp

 

ydelser

IMG_4056.jpg

Medieomtale

Din virksomhed bliver mere synlig og får et mere attraktivt image ved at blive omtalt i medierne. Og den bliver nemmere at finde på Google. Vi udvikler de gode historier og sørger for, de kommer i medierne.

images.png

Nyhedsbreve

Nyhedsbrevet er din helt egen nyhedskanal til kunder og andre, som du allerede har kontaktinformationer på. Men du skal være skarp på form og indhold for ikke at blive ramt af delete-knappen.

shutterstock_421233910.jpg

testimonials

Få ting sælger så godt som testimonials, hvor dine kunder fortæller, hvordan de er blevet hjulpet af dig. Vi interviewer dine kunder og leverer færdige case stories i form af tekst, billeder og/eller video.

 
images.jpg

sociale medier

For at få effekt skal dit indhold på sociale medier være interessant for dine målgrupper. Vi hjælper dig med målgruppeindsigt og produktion af effektfuldt indhold.

shutterstock_426009250.jpg

content

Tekster og videoer i dine kampagner skal handle om noget, din målgruppe interesserer sig for. Vi skaber målgruppeindsigt og producerer tekster, billeder og videoer.

How-To-Leverage-your-Linkedin_TWITTER.png

Employer branding

For at tiltrække dygtige medarbejdere skal I kende til kandidaternes præferencer og vide, hvorfor I selv er attraktive. Vi hjælper med at skabe indsigt, fastlægge budskaber og producere kommunikation.