Hvilket PR-bureau er det bedste for dig?

Mikkel_Buhelt_blog_portræt .jpg

Medieomtale er effektiv og troværdig markedsføring af din virksomhed. Men hvem skal hjælpe dig med at komme i medierne? Skal det være et stort internationalt PR-bureau, der kan gennemføre kampagner i hele Europa? Eller skal du hellere gå efter en freelancer med stor erfaring?

Det kommer selvfølgelig an på dine behov, og hvem du har tillid til forvalter dit image og din tid bedst.

Mange IT-virksomheder og konsulentfirmaer vælger Mikkel Buhelt hos PressOffice, fordi de her møder en erfaren og fleksibel PR-rådgiver, der forstår deres forretning og fokuserer på at skabe resultater, der flytter deres forretning.

PressOffice er specialiseret i at hjælpe IT-virksomheder og konsulentfirmaer med at lægge strategi og planer, skabe medieomtale og skrive testimonials / case stories, blogindlæg, nyhedsbreve, mailkampagner og web content.

Nogle kunder får kommunikationshjælp flere gange hver måned, mens andre kun har brug for assistance et par gange om året.

I dit samarbejde med PressOffice kan du enten få løst enkeltopgaver ad hoc til faste priser.

Eller du kan ved tegne et abonnement sikre dig lavere enhedspriser og et forudsigeligt budget.

På gensyn, når du har behov.


Book et gratis inspirationsmøde

Hvis din virksomhed ønsker at blive mere synlig i markedet gennem systematisk og professionel kommunikation, så kontakt Mikkel Buhelt hos PressOffice.

Jeg har mange års erfaring i at rådgive og udføre kommunikation for it-virksomheder og konsulenthuse herunder lægge strategi og planer, skabe medieomtale, skrive testimonials, blogindlæg, nyhedsbreve, mailkampagner og web content, samt producere videoer.

Med min hjælp bliver der hurtigt og effektivt taget hånd om jeres markedskommunikation, så I på alle platforme bliver mere synlige og attraktive over for kunder, kandidater, samarbejdspartnere og investorer.